150g / tükk
Saare Smetana rasvasisaldus on 30%, mis on rohkem kui enamikul hapukoortel. Rasvasus annab Smetanale erilise täidluse ja tugeva konsistentsi võrreldes teiste lahjemate hapukoortega ja seetõttu hoiab ta ilusat kuju ja vormi. Selle tõestuseks jääb topsi lusikaga võttes järele jälg, sest Smetana ei ole ühtlane vedel hapukoor. Smetana tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort, mis on pärit kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast. Smetana on valmistatud Saaremaa pikkade piimatootmistraditsioonide järgi ja on toidu valmistamisel ideaalne koostisosa. Smetana sobib nii külmadesse toitudesse kui ka kuumadesse roogadesse. Seda saab kasutada kastmete, suppide ja pajaroogade valmistamisel. Smetanat võib määrida leiva peale ning kasutada magustoitudes ja kookides.
Koostisosad: rõõsk koor, rasvatu piim, juuretis. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.
100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 1210 kJ/294 kcal, rasvad 30 g, millest küllastanud rasvhapped 16 g; süsivesikud 3,3 g, millest suhkrud 3,3 g; valgud 2,6 g, sool 0,1 g.
Ei sisalda E-aineid
Säilivusaeg 30 päeva