Saare Sidruni jogurtikreem, laktoosivaba 400g

400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolu keskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pastöriseeritud piim, suhkur, pastöriseeritud rõõsk koor, vesi, sidrun(2,8%), piimavalk, paksendaja: modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulator: naatriumtsitraat, sidrunhape; looduslik lõhna- ja maitseaine, vanilliin, toiduvärv beeta karoteen, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 501 kJ/119 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 15,5 g, millest suhkrud 14,6 g; valgud 3,1 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.