Jogurtikreem

Saare vaarika-passioni jogurtikreem

400g / tükk

Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pastöriseeritud piim, suhkur, pastöriseeritud rõõsk koor, vesi, piimavalk, vaarikapüree(1,3%),
maisitärklis, passionimahla kontsentraat(0,3%), looduslikud lõhna- ja maitseained, porgandi kontsentraat,
happesuse regulaator naatriumtsitraat, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 488 kJ/116 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 14,3 g, millest suhkrud 13,4 g; valgud 3,5 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

Jogurtikreem

Saare vaarika-passioni jogurtikreem

400g / tükk

Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pastöriseeritud piim, suhkur, pastöriseeritud rõõsk koor, vesi, piimavalk, vaarikapüree(1,3%),
maisitärklis, passionimahla kontsentraat(0,3%), looduslikud lõhna- ja maitseained, porgandi kontsentraat,
happesuse regulaator naatriumtsitraat, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 488 kJ/116 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 14,3 g, millest suhkrud 13,4 g; valgud 3,5 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.