
Saare Karamelli jogurtikreem, laktoosivaba
400g / tükk
Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.
Koostisosad: rasvatu piim, koor, suhkur, invertsuhkrusiirup, gükoosi-fruktoosisiirup, piimavalgud, modifitseeritud tärklis, paksendaja pektiin, karamelliseeritud suhkrusiirup 0,2%; toiduvärv ammooniumkaramell, karamelli-ja looduslik lõhna -ja maitseaine; sool, juuretis, laap.
100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 535 kJ/127 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 17,4 g, millest suhkrud 10,6 g; valgud 5,3 g, sool 0,10 g. Laktoos <0,01 g.
Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.
Saare Karamelli jogurtikreem, laktoosivaba
400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.
Koostisosad: rasvatu piim, koor, suhkur, invertsuhkrusiirup, gükoosi-fruktoosisiirup, piimavalgud, modifitseeritud tärklis, paksendaja pektiin, karamelliseeritud suhkrusiirup 0,2%; toiduvärv ammooniumkaramell, karamelli-ja looduslik lõhna -ja maitseaine; sool, juuretis, laap.
100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 535 kJ/127 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 17,4 g, millest suhkrud 10,6 g; valgud 5,3 g, sool 0,10 g. Laktoos <0,01 g.
Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.