Hapukoor

Saare hapukoor Smetana 20%

400g / tükk

Saare hapukoore rasvasisaldus on 20%, mis on rohkem kui enamikul hapukoortel. Rasvasus annab Smetanale erilise täidluse ja tugeva konsistentsi võrreldes teiste lahjemate hapukoortega ja seetõttu hoiab ta ilusat kuju ja vormi. Selle tõestuseks jääb topsi lusikaga võttes järele jälg, sest Smetana ei ole ühtlane vedel hapukoor. Smetana tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort, mis on pärit kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast. Smetana on valmistatud Saaremaa pikkade piimatootmistraditsioonide järgi ja on toidu valmistamisel ideaalne koostisosa. Smetana sobib nii külmadesse toitudesse kui ka kuumadesse roogadesse. Seda saab kasutada kastmete, suppide ja pajaroogade valmistamisel. Smetanat võib määrida leiva peale ning kasutada magustoitudes ja kookides

Koostisosad: rõõsk koor, rasvatu piim, juuretis. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 852 kJ/206 kcal, rasvad 20 g, millest küllastanud rasvhapped 11 g; süsivesikud 3,7 g, millest suhkrud 3,7 g; valgud 2,9 g, sool 0,1 g. Vadaku eraldumine on iseloomulik hapendatud naturaalsele piimatootele.

Ei sisalda E-aineid

Säilivusaeg 30 päeva

Hapukoor

Saare hapukoor Smetana 20%

400g / tükk

Saare hapukoore rasvasisaldus on 20%, mis on rohkem kui enamikul hapukoortel. Rasvasus annab Smetanale erilise täidluse ja tugeva konsistentsi võrreldes teiste lahjemate hapukoortega ja seetõttu hoiab ta ilusat kuju ja vormi. Selle tõestuseks jääb topsi lusikaga võttes järele jälg, sest Smetana ei ole ühtlane vedel hapukoor. Smetana tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort, mis on pärit kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast. Smetana on valmistatud Saaremaa pikkade piimatootmistraditsioonide järgi ja on toidu valmistamisel ideaalne koostisosa. Smetana sobib nii külmadesse toitudesse kui ka kuumadesse roogadesse. Seda saab kasutada kastmete, suppide ja pajaroogade valmistamisel. Smetanat võib määrida leiva peale ning kasutada magustoitudes ja kookides

Koostisosad: rõõsk koor, rasvatu piim, juuretis. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 852 kJ/206 kcal, rasvad 20 g, millest küllastanud rasvhapped 11 g; süsivesikud 3,7 g, millest suhkrud 3,7 g; valgud 2,9 g, sool 0,1 g. Vadaku eraldumine on iseloomulik hapendatud naturaalsele piimatootele.

Ei sisalda E-aineid

Säilivusaeg 30 päeva